med hjälp utav prisjämförelse

Vi hjälper dig hitta det bästa priserna på linser.

Billiga linser För att hjälpa dig hitta billiga linser, så har vi samlat de linbutiker som vi tycker är mest gynnsamma för konsumenten, som alltid söker efter billiga linser. Det som gör att dessa linsbutiker kan ha så billiga linser är att de t.ex. inte har butiker du kan besöka utan de beställer inte stora mängder linser och förvarar dem i deras lager. De har inga butiker och det i sin tur leder till ingen personal som skall stå i dessa butiker. De har helt enkelt minskat kostnaderna samtidigt som de beställer in stora ordar och på så sätt kan de prispressa och leverera billiga linser till dig, konsumenten.

Det finns inga stora nackdelar med att köpa billiga linser på nätet, det är exakt samma linsmärke och kvalité som du köper hos din optiker, den enda som skiljer sig är det billigare priset. Så nästa gång du ska köpa linser se till att du köper dem på nätet till ett billigare pris.

Billiga linser från butiker:

Som du ser finns det massor av erbjudanden att välja bland. Sök genom det erbjudanden som du tjänar mest på och klicka på "handla nu" för att gå och köpa dina linser. När du använder dig utav ett erbjudande, så finns det självklart inget som hindrar dig från att använda ett annat linserbjudande från någon annan butik.

Butik Erbjudanden Köp nu
Lensstore Som ny kund på Lensstore får du 50:- Handla nu
LensOn Fri frakt & 10% rabatt på hela sortimentet! Handla nu
Shopping4net
Handla Focus Dailies och få 250 kr att handla för! Handla nu
LensWay 10% rabatt vid köp av 4 boxar! Handla nu
Netlens Skriv en recension och få färgade linser helt gratis! Handla nu
Synfel Få 50:- som ny kund hos Synfel Handla nu
Lensme Air Optix Aqua 6p endast 269kr billigast hos Lensme Handla nu
Erbjudanden ändras hela tiden, dubbelkolla alltid med ditt linsbolag om aktuella erbjudanden.

Fråga: Varför ska jag ta del av dessa erbjudanden?
Svar: Du har abslut ingenting att förlora på att ta dessa erbjudanden.

Fråga: Hur länge varar mitt erbjudande till min linsbutik.
Svar: Det beror på vilket linsbolag du har hittat erbjudandet ifrån. En bra tumregel är: Om vi har erbjudandet på vår sida så är den fortfarande aktuell.

Fråga: Varför har vissa bolag bättre erbjudanden än andra?
Svar: Alla linsbutiker marknadsför på olika sätt. En del butiker satsar kanske mer på att synas på TV medan andra försöker ge kunderna ett bättre erbjudande.