med hjälp utav prisjämförelse

Vi hjälper dig hitta det bästa priserna på linser.

Köpa linser Att köpa linser har aldrig varit lättare. Tack vare internet så kan du nu köpa linser på mindre än några minuter som sedan levereras direkt hem ner i din brevlåda. Linserna tar inte mer än någon dag att komma fram till dig. Så att köpa linser är alltså inget svårt. Om du är helt ny i hela linsvärlden så bör det berättas att du först måste gå till din optiker och få en linsundersökning som testar om dina ögon är fungerande linsbärande ögon. Därefter kommer optikern att skriva ut ett recept till dig och rekommendera en linssort som passar bäst för dina ögon. Därefter fyller du i dina specifika behov för linser (som du fick utav din optiker) på den internetbutiken du valt och då har du enkelt köpt linser på nätet utan större bekymmer.

Här ska du köpa linser:

Som du ser finns det massor av erbjudanden att välja bland. Sök genom det erbjudanden som du tjänar mest på och klicka på "handla nu" för att gå och köpa dina linser. När du använder dig utav ett erbjudande, så finns det självklart inget som hindrar dig från att använda ett annat linserbjudande från någon annan butik.

Butik Erbjudanden Köp nu
Lensstore Som ny kund på Lensstore får du 50:- Handla nu
LensOn Fri frakt & 10% rabatt på hela sortimentet! Handla nu
Shopping4net
Handla Focus Dailies och få 250 kr att handla för! Handla nu
LensWay 10% rabatt vid köp av 4 boxar! Handla nu
Netlens Skriv en recension och få färgade linser helt gratis! Handla nu
Synfel Få 50:- som ny kund hos Synfel Handla nu
Lensme Air Optix Aqua 6p endast 269kr billigast hos Lensme Handla nu
Erbjudanden ändras hela tiden, dubbelkolla alltid med ditt linsbolag om aktuella erbjudanden.

Fråga: Varför ska jag ta del av dessa erbjudanden?
Svar: Du har abslut ingenting att förlora på att ta dessa erbjudanden.

Fråga: Hur länge varar mitt erbjudande till min linsbutik.
Svar: Det beror på vilket linsbolag du har hittat erbjudandet ifrån. En bra tumregel är: Om vi har erbjudandet på vår sida så är den fortfarande aktuell.

Fråga: Varför har vissa bolag bättre erbjudanden än andra?
Svar: Alla linsbutiker marknadsför på olika sätt. En del butiker satsar kanske mer på att synas på TV medan andra försöker ge kunderna ett bättre erbjudande.